If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А може ли някои да ми каже от каде мога да си намеря черени задни пружини 2 бр. че едната се е скъсала и трябва да се сменят.Ще има ли проблем ако на спортни амортисьори сложа някакви други пружини освен червените.
аз съм с червени, нз марка, но е сток с тях, ианче смъква 4 см колата, а относно вибромасажора колегата е прав, нема да имам камани в бъбреците никога, иначе е мн стабилна на завой с висока скорост, недозавиването се намяля, визия уникална, чувстваш пътя, направо се сливаш с колата понякога и с асфалта но съм за спортно окачване колеги, пиши какво си направил колега
Само се опасявам за гумите ... 215/50/17 можеби трябва да взема едни 205 ....
май е по добре и аз да проверя и при мене дали не е така за да не сменям излишно окачването.а отпреде имали такава стабилизираща щанга или само отзад. грам неразбирам и за това питам.
Слагай една туба в багажника да тежи поне, да не ти се вее задницата толкова.
Виж от драг не разбирам, обаче от фиеста по Шипка нагоре и надолу мисля че чувам петела, и лично аз съм далече от мнението че задницата на 156 е по нестабилна от нормалното......че да не кажа и че на 1-2 места просто останах учуден че тя не тръгна.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Виж от драг не разбирам, обаче от фиеста по Шипка нагоре и надолу мисля че чувам петела, и лично аз съм далече от мнението че задницата на 156 е по нестабилна от нормалното......че да не кажа и че на 1-2 места просто останах учуден че тя не тръгна.....
Ако има и малко разбито от зад и тръгва толкова лесно, че си нямаш идея. Аз го виждам на красимирчо. Карам след него и виждам как му тръгва задницата. Трябва да я види от зад как е.
Колеги решил съм да се смъквам надолу с 30/40 mm и за целта желая да си сложа немски черни пружини айбах, но официалния представител до момента ф-ма Руди 96, вече не внасят.
Ще съм благодарен за всякаква информация?!
Благодаря предварително!
Аз съм с червен Eibach отпред и отзад 17'' джанти, 215/45 гуми и съм много доволен от поведението на колата. Само да имаше по-малко дупки по пътя ......
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
Монтирах си пружини от жтд - колата се вдигна поне със 2-3 санта - точно толкова колкото исках......клуб "Картер" няма да ме види скоро в редиците си.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment